

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Може да е и сладка, и солена
Ето как да го приготвите
Може да използвате маскарпоне или рикота
Лек, ефирен, нежен и много вкусен!
Приготвя се бързо и просто, а вкусът му е неустоим
Ето я рецептата
А плънката е мека като крем, направо божествен вкус!
Само с две съставки!
Перфектен за следобедната неделна закуска
Толкова са вкусни и леки